Menu Sluiten

7 tips voor een mooi en jeugdig uiterlijk

Laatst bijgewerkt op 15 juli 2019

Een mooi en jeugdig uiterlijk krijgen en houden, dat kan. Gezichtsfitness oefeningen werken, maar er zijn meer dingen die je in je leefstijl moet aanpassen. Het is je complete leefstijl die bepaalt of je snel verouderd of niet.

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

  1. Begin van jongs af aan met een gezonde en zo natuurlijk mogelijke voeding. Onbewerkte voedingsmiddelen zijn het beste. Daarmee voorzie je je huid van belangrijke vitaminen, mineralen, enzymen en aminozuren. Voor meer tips zie mijn eerdere blogpost over 15 tips voor een mooie huid.
  2. Doe gezichtsfitness oefeningen! Het leuke van gezichtsfitness oefeningen is dat je ze altijd en overal kunt doen. Overal waar je even tijd over hebt kun je een oefening doen. Bijvoorbeeld in je auto, als je in de file staat.
  3. Positief in het leven staan is zeker belangrijk voor een jeugdig uiterlijk. Als jij negatief in het leven staat zal dit echt op je gezicht te zien zijn. Positief zijn kun je leren!
  4. Rimpels in je hals verraden je leeftijd! Smeer eiwit op rimpels om de zichtbaarheid ervan in je hals te verminderen.
  5. Bewegen is echt de effectiefste anti-verouderingspil die ooit is uitgevonden! Bewegen tegen rimpels zorgt ook voor de aanmaak van geluksstoffen (endorfine) in je lichaam.
  6. Bananen zijn geweldig, ze zitten vol met vitamines en mineralen. Ze hebben een slecht imago bij mensen die willen afvallen, maar dit is onterecht. Als je een banaan eet, gooi dan niet de bananenschil weg, maar gebruik dit als een masker. Bananen helpen namelijk goed tegen rimpels.
  7. Voldoende water drinken is belangrijk voor je lichaam, maar zeker ook voor een mooie stralende en jeugdige huid. Wat voldoende is, daar zijn de meningen over verdeeld. Meestal wordt er aangeraden 1 ½ of 2 liter water. Dit is afhankelijk van je leeftijd, of je man of vrouw bent, of je veel sport. Dus probeer het voor jezelf uit, waar jij je fijn bij voelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × vijf =