Menu Sluiten

Avocado tegen rimpels

Laatst bijgewerkt op 15 juli 2019

Avocado’s zitten vol vitamines die de huid voeden, herstellen en ook nog eens fijne lijntjes verminderen. Naast gezonde vetten bevat een avocado namelijk de anti-rimpelvitamines A, D en E. En om het lijstje compleet te maken, moet je ook de anti-aging mineralen kalium, magnesium, koper, foliumzuur, ijzer en calcium niet vergeten.

De avocado wordt ook wel gezien als het ‘wonderproduct‘ tegen bijvoorbeeld een droge huid. De oliën van een avocado zijn te vergelijken met de natuurlijke oliën die onze huid produceert.

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

DIY-avocadomasker

Niet alleen avocado’s zijn geweldig voor je huid maar ook abrikozen doen veel goed voor je huid. Ze herstellen de huid en zorgen ervoor dat je er minder vermoeid uitziet. Daarnaast zitten ze vol met de populaire vitamine A en essentiële vetzuren, die je vaak terugvindt op het ingrediëntenlijstje van je favoriete antirimpelcrème.

Ik zweer bij dit avocado-abrikozenmasker. Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine die ervoor zorgen dat je huid steviger wordt.

Wat heb je nodig voor het abrikozen-avocado antirimpelmasker?

  • 1 avocado
  • 2 abrikozen
  • 1 vork

Zo maak je het abrikozen-avocado antirimpelmasker

Het antirimpelmasker is echt heel erg simpel om te maken. Je hebt hier namelijk alleen een vork voor nodig, omdat die ervoor zorgt dat het masker goed op je gezicht blijft zitten en niet te dun wordt. Prak de 2 abrikozen en de avocado fijn, daarna smeer je het mengsel gewoon met een vinger op je gezicht.

Het masker moet ongeveer 20 minuten blijven zitten en daarna kan je het gewoon afspoelen met lauwwarm water.

Avocado’s eten

Je kunt  avocado’s natuurlijk ook eten. Dit stuk fruit (juist, avocado is een fruitsoort) is namelijk een enorm goede bron van vezels en kalium, dat huidveroudering tegengaat.

Daarnaast zit de groene rakker, zoals hierboven al vermeld, bomvol vitamine A, dat helpt bij het zuiveren van de huid en het eenvoudiger kwijtraken van dode huidcellen. Aminozuren in avocado's reinigen je huid en bieden bescherming tegen agressieve omgevingsfactoren.

De antioxidanten in avocado's ontgiften je lichaam en verwijderen alle giftige stoffen die de neiging hebben om je huid voortijdig te verouderen. Je leest het goed: avocado’s gaan rimpels tegen!

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

Samen met Gezichtsfitness zijn avocado’s geweldig in de strijd tegen rimpels, hangwangen, overhangende bovenoogleden, etc. Dit zijn allemaal tekenen van veroudering. Dus waar wacht je nog op… Ga naar de supermarkt en ga aan de slag met de oefeningen van SuperStralend.

Kijk voor meer inspiratie op facebook of op YouTube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + achttien =