Menu Sluiten

Bewegen, waar is het goed voor?

Laatst bijgewerkt op 15 juli 2019

Bewegen is dé effectiefste anti-verouderingspil die ooit is uitgevonden. Je huid wordt er jong en stralend van en je krijgt er een goed gevoel van. Er wordt namelijk endorfine (gelukshormoon) in je lichaam aangemaakt en daar wordt je gelukkig en blij van.

Gezond gewicht

Bewegen zorgt natuurlijk ook voor een gezond gewicht als je daarbij gezond eet en niet teveel. Je kunt namelijk ook gezond eten, maar nog wel teveel en dan zal je geen gezond gewicht bereiken, helaas.

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

Bewegen in de buitenlucht

Als je beweegt in de buitenlucht is het echt héél goed voor je lichaam. Je maakt door zonlicht meteen voldoende vitamine D aan.

Power Walking

Power Walking is een goed voorbeeld van bewegen in de buitenlucht. Je bent lekker in beweging op een tempo, dat je hartslag omhoog gaat. Dit betekent dat je conditie verbetert. Het is beter dan hardlopen voor je gewrichten, je hebt namelijk niet iedere keer de schok op je gewrichten bij het neerkomen van je voet.

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

Lach!

(Bijna) iedereen is wel eens chagrijnig. Als je daar last van hebt, kijk dan eens in de spiegel en lach naar jezelf. Je zult merken dat je chagrijnigheid verdwijnt en je weer beter gaat voelen. Dit komt weer van dezelfde endorfine die in je lichaam wordt aangemaakt. Ook lachen is beweging voor de spieren in je gezicht. Ook bij nep lachen wordt endorfine aangemaakt. Zo kun je een chagrijnige dag veranderen in JOUW dag!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf + dertien =