Menu Sluiten

Blijf jij lekker in je comfortzone zitten?

Laatst bijgewerkt op 15 juli 2019

Op 28 december gaf ik een workshop Gezichtsfitness en een camerateam van Vrouw was erbij om er een leuke video van te maken.

Wat vond ik dit geweldig, toen ik het hoorde dat ze wilden komen. Spanning en sensatie giert dan echt door mijn lichaam.

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

Het is natuurlijk heel erg leuk, maar ook heel spannend. Er wordt flink veel adrenaline in het lichaam aangemaakt. Ik doe dan echt wel even een paar stappen buiten mijn comfortzone. Voor mij geeft dat het gevoel dat ik leef!

Het is natuurlijk heel comfortabel IN je comfortzone, maar als je er af en toe eens buiten stapt, geeft dat naderhand een heel fijn gevoel.

De wonderen liggen niet daar waar alles bekend en vertrouwd is.
 Ze liggen ergens daarbuiten op je te wachten…

Natuurlijk komt er dan ook wel weer een beetje onzekerheid om de hoek kijken. Daar heb ik al eens een blog over geschreven. Ook kun je hier de video zien die ik heb gemaakt. Daarin zie je hoe ik uit mijn comfort zone ga door zonder make-up voor de camera te verschijnen.

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

Uiteindelijk is het gelukkig helemaal goed gekomen. Vrouw heeft een leuke video kunnen maken en ik heb ook nog 2 leuke video’s gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 4 =