Menu Sluiten

Botox en fillers of Gezichtsfitness?

Laatst bijgewerkt op 15 juli 2019

Nederlandse vrouwen gaan steeds meer aan de botox en fillers, lees ik in de krant. Een op de 52 vrouwen tussen de 18 en 70 jaar gaat aan de botox of fillers.

Complicaties

Weten ze eigenlijk wel wat ze doen, deze vrouwen? Wat zijn de gevolgen op de lange termijn? Niemand die dat weet. En hoe weet je dat je bij een goede kliniek bent, waar ze de behandelingen goed uitvoeren?

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

Jaarlijks zijn er 500 ernstige complicaties na ondeskundig uitgevoerde cosmetische behandelingen in Nederland of in het buitenland, aldus het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam waar ze een speciaal spreekuur hebben voor dit soort complicaties.

Geen risico met Gezichtsfitness

Als je je uiterlijk gaat verfraaien met Gezichtsfitness loop je geen enkel risico. Je wordt misschien niet zo strak als met botox en fillers. Maar wil je dat ook eigenlijk wel? Rimpels horen bij je en geven je ook een uiterlijk waaruit blijkt dat je leeft. We worden allemaal geboren met een glad babytoetje, naarmate we ouder worden gebeurt er van alles in ons leven, mooie dingen maar ook minder mooie dingen en dat tekent zich allemaal af op ons gezicht in de lijntjes, groefjes en rimpeltjes. Het is dus een teken van het leven. Lees ook mijn andere blog over gezichtsoefeningen of botox.

Lachrimpels

Als je veel hebt gelachen in je leven, dan krijg je lachrimpels. Ik vind dat niet erg, dat hoort erbij. Het is ook gebleken dat mensen met kraaienpootjes, de lachrimpels naast de ogen, als veel aangenamer en zelfs slimmer worden ervaren dan mensen zonder rimpels.

Video’s met gezichtsfitness oefeningen

Voor video’s met oefeningen abonneer je op mijn youtubekanaal. Daar vind je genoeg oefeningen om mee te beginnen.

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

Superstralend Academy

Binnenkort start Superstralend Academy. Als die van start gaat vind je daar een complete workout voor je gezicht.

Wil je alvast een preview van de workout? Kijk dan snel hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + 18 =