Menu Sluiten

Genieten

Laatst bijgewerkt op 15 juli 2019

Vaak hoor je mensen zeggen: als ik met pensioen ga, dan ga ik genieten… Maar stel je nou eens voor dat je dat niet haalt, dan heb je tot je 65e of straks zelfs tot je 67e alleen maar gewerkt en niet genoten. Dat lijkt mij toch niet helemaal de bedoeling.

Werken aan je lijf

Bovendien als we met z’n allen veel ouder worden dan moeten we toch wel iets doen om het een beetje leuk en leefbaar te houden. Dat betekent dat je ook moet werken aan je lichaam om het een beetje gezond te houden. Dus, hup naar de sportschool en trainen met dat lijf. Dat kan trouwens ook thuis of lekker in de buitenlucht.

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

Doel in je leven

Het is ook erg belangrijk om een doel te hebben in je leven. Waar kom jij je bed voor uit in de ochtend? Wat ga je doen met de rest van je leven? Want dat het belangrijk is dat je ergens voor gaat, je ergens in traint, zodat je wordt uitgedaagd, staat als een paal boven water.

Rust roest

Dit geldt zowel voor lichaam als geest. Als je bijvoorbeeld niet meer werkt, zijn er geen prikkels meer. Dus zal je je moeten inspannen om te zorgen dat die prikkels er weer komen. Door een paar keer per week stevig te sporten worden er tot op hoge leeftijd hersencellen en -verbindingen aangemaakt. Zo werkt dat ook met de geest. Het maakt niet uit of je een taal gaat leren of vrijwilligerswerk gaat doen. Het gaat erom dat je mensen ontmoet en een eigen verhaal hebt.

Uitdaging

Zorg regelmatig dat je wordt uitgedaagd. Dat kan weer zowel op lichamelijk vlak of op geestelijk vlak. Ook uit je comfortzone gaan, is goed voor je. Het is niet altijd gemakkelijk, maar daar wordt je wel uitgedaagd. Uiteindelijk ga je je daardoor beter voelen. Je krijgt het gevoel dat je echt leeft.

Missie

Mijn reden om ’s morgens vol energie en motivatie uit mijn bed te komen is om de wereld een beetje mooier te maken en heel Nederland kennis te laten maken met Gezichtsfitness en te laten ervaren wat dat met je kan doen.

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

Voor inspiratie zie de laatste Vrijdag Video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven + veertien =