Menu Sluiten

Gezichtsgymnastiek workshop

Als jij in de spiegel kijkt, wat zie je dan? Beginnende rimpels en kraaienpootjes? Of merk je dat je wangen een beetje slap beginnen te worden? Dat is het begin van de veroudering van je huid. Maar maak je geen zorgen. Gelukkig kun je dit proces op een hele leuke, eenvoudige en betaalbare manier vertragen. Net als het doen van oefeningen voor een platte buik of gespierde billen, kun je ook oefeningen doen voor een strakker gezicht. Bovendien is deze vorm van fitness erg komisch; lachsalvo’s zijn gegarandeerd! Lachen zorgt ervoor dat er gelukshormonen in je lichaam vrijkomen. Hierdoor ga jij je heerlijk voelen en ook dat straal je uit.

Maar Petry, hoe weet jij nou dat gezichtsgymnastiek werkt tegen huidveroudering?

Ik train al meer dan 10 jaar dagelijks de spieren in mijn gezicht. Bijvoorbeeld in de file, tijdens het wachten voor stoplichten, in bad, voor of na het tandenpoetsen of in de rij bij de supermarkt. Mijn bedrijf heet Superstralend, omdat je dat wordt van gezichtsgymnastiek. Het is niet alleen goed voor je spieren en huid, maar ook voor je stemming: je wordt er namelijk vrolijk van!

Onderzoek toont aan dat gezichtsoefeningen een positief effect hebben. Door elke dag 30 minuten te oefenen, 20 weken achter elkaar, ga je er gemiddeld zo’n 3 jaar jonger uit zien.

Dit heb ik zelf ook gemerkt. Meestal schatten mensen mij toch wel een jaar of 5 jonger; voor mij het beste bewijs dat gezichtsgymnastiek werkt!

De voordelen van gezichtsfitness

  • Een facelift zonder injecties of snijden in je gezicht.
  • Door de spieren in het gezicht te trainen worden ze sterker; dit heeft een liftend effect.
  • Vertraagt het ontstaan van rimpels, kraaienpootjes en hangwangen.
  • Gezichtsoefeningen zorgen voor een betere doorbloeding in je huid. Hierdoor gaat de huid er stralend uit zien.
  • Bevordert de aanmaak van collageen; dit verstevigt de huid.

Workshops en trainingen

Ik geef graag trainingen, clinics en workshops in gezichtsgymnastiek, omdat mensen altijd vrolijk en vol inspiratie naar huis gaan.

Ik inspireer ook graag met tips en inzichten uit mijn eigen leven, zodat de deelnemers met een glimlach gezond, jong en stralend blijven.

Voor een leuke, spontane, hilarische workshop, clinic of een leerzame break tussen serieuze vergaderingen ben je bij mij aan het goede adres. Er wordt gegarandeerd veel gelachen.

Een review, achtergelaten door een deelnemer:

Geweldige workshop, pijn in mijn kaken en mijn buik van het lachen door de oefeningen. Het is sowieso lachen, die oefeningen, maar het komt ook door de manier waarop Petry het brengt: enthousiast en grappig

Groetjes,
Marielle

Voor wie?

Gezichtsgymnastiek is voor iedereen, maar ik richt mij vooral op vrouwen boven de 40. Als jij jonger dan 40 of een man bent kun je natuurlijk ook meedoen. Vroeg beginnen met gezichtsgymnastiek betekent rimpels voorkomen in plaats van verminderen. Zoals ook wel wordt gezegd: ‘wat er niet aankomt, hoeft er ook niet af’.

Is het ook voor mannen?

Ook voor mannen is het geschikt. Vaak duurt het iets langer voordat ze mee gaan doen, ze zijn over het algemeen wat meer afwachtend. Uiteindelijk lukt het altijd wel om ook voor mannen een geweldige workshop te geven. Soms is dat tussen 2 zware vergaderingen in, dat is dan wel een schakelen voor de mannen.

Een mannelijk deelnemer:

Mijn eerste reactie was dat ik dit echt niet ging doen, maar na verloop van tijd stelde Petry ons zo op ons gemak dat we allemaal overstag gingen en meededen! Overigens is het echt een aanrader deze workshop. Nog steeds doen mijn collega’s en ik voordat de vergadering begint een oefening, zodat we ontspannen aan de vergadering kunnen beginnen. En het is heel goed voor de sfeer!

Gezichtsgymnastiek workshop boeken?

Voor bedrijven en evenementen ben ik te boeken bij Zij Spreekt.

Voor alle andere organisaties en privé-feestjes neem je contact op met mij voor een offerte op maat.

Boeken of meer informatie?

Tel nr: +31 (0) 6 23 10 10 32 of e-mail:    petry@superstralend.nl   +31 (0) 6 23 10 10 32   petry@superstralend.nl

Wil je liever dat ik contact met jou opneem? Laat dan je gegevens bij me achter en ik bel je zo snel mogelijk terug.