Menu Sluiten

Gezichtsoefeningen of botox?

Laatst bijgewerkt op 15 juli 2019

Als we ouder worden, ontkomen we er normaal gesproken niet aan dat de boel wat meer gaat hangen. Dit hebben we aan de zwaartekracht te danken. Het is nu eenmaal een onderdeel van ouder worden. Toch kun je de zwaartekracht te lijf gaan en weigeren deze bezit van je te laten nemen. Waarom zou je iets vervelends met je laten gebeuren als dat gewoon niet nodig is. Je moet natuurlijk wel weten hoe je de zwaartekracht kunt bevechten. Maar als je dat eenmaal weet, heb je dan ook de zin en de tijd ervoor over?

Botox, fillers en facelifts

Natuurlijk is het veel gemakkelijker om botox of fillers te spuiten. Het is alleen de vraag of je het wilt. Ik vind het niks, je krijgt er zo’n uitdrukkingsloos gezicht van, bovendien gaat iedereen op elkaar lijken. Het lijken wel poppen. Wat de lange termijn effecten zijn is ook niet bekend.

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

Gezichtsoefeningen

Eigenlijk kosten de oefeningen niet zo heel veel tijd. Het kost maar een paar minuten in de ochtend en in de avond of eventueel als je in de file staat naar of van je werk. Zelf ben ik op mijn 45e begonnen met de oefeningen en niets is zo gemakkelijk om te doen. Het is wel even wennen, maar als je er eenmaal aan gewend bent, is het net zo’n gewoonte als tandenpoetsen.

Familiekwaal

Als je wilt weten waar in je gezicht de zwakke punten zitten, moet je maar eens naar oude foto’s van je voorouders kijken. Een dubbele kin? Familiekwaal? Ja en nee! Zeker is dat het veel voorkomende onderkinnetje vaak erfelijk is, maar zelfs erfelijk bepaalde aspecten in het gezicht kunnen worden aangepakt, waardoor de storende onderkin gewoon verdwijnt.

Wat doen Gezichtsoefeningen voor je?

Bij Superstralend leer je tevens hoe je een mooie huid en een mooie vorm van je gezicht kunt behouden, zonder hamsterwangen, hangende oogleden, diepe frons, neus/lippenplooi en/of marionettenlijnen(de lijnen die lopen van de mondhoeken langs de zijkanten van de kin). Want dit heeft slechts te maken met wat zwakkere spieren op die bepaalde plaatsen.

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

De Vrijdag Video

Elke vrijdag is het tijd voor de Vrijdag Video op mijn facebookpagina. Afgelopen vrijdag een mooie massageoefening met de tong aan de binnenkant van je mond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − 4 =