Menu Sluiten

Gezond ouder worden

Laatst bijgewerkt op 15 juli 2019

We willen allemaal wel graag ouder worden, maar dan wel gezond en met zo weinig mogelijk rimpels en hangende ogen, mondhoeken en onderkinnen. GOED NIEUWS! Ik kan je daarbij helpen..

Wil je mijn hulp? Lees hier meer informatie over gezichtsfitness.

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

Gezichtsfitness: jong en stralend blijven met oefeningen

Ik ben namelijk een expert in oefeningen voor het gezicht, zodat je gezicht beweeglijk blijft en daardoor jong en stralend. Ook ben ik een expert op het gebied van een gezonde leefstijl. Deze twee dingen samen zullen ervoor zorgen dat je er tot in lengte van dagen zo goed mogelijk uit blijft zien. Als we verouderen worden onze spieren zwakker. Vanaf onze dertigste(!) levensjaar beginnen onze spieren al te krimpen, omdat de spiervezels hun eiwit verliezen, droger worden en vocht verliezen. Het aantal spiervezels blijft hetzelfde, maar hun diameter verkleint en ze worden ook dunner. Aangezien de spieren in het gezicht geen gewicht dragen, zoals onze beenspieren, veroudert het ook sneller. Zaak dus om met de spieren in het gezicht te gaan trainen! 

Een gezichtsfitness oefening

Om een voorbeeld van een oefening voor het gezicht te geven: zoals je op de foto’s hieronder ziet is dit de OA-oefening. Dit is een mondlift voor een strakke bovenlip, gladde kin en egale wangen. Trek de lippen over de tanden, zodat de huid van de bovenlip strak over je tanden zit. Vorm een O met je mond, zeg in gedachten of hardop OOOOO! Houdt dit 10 seconden aan en daarna de mond verder openen en de letter AAAAAAA zeggen, ook dit 10 seconden aanhouden. Zorg dat je boven- en onderlip over je tanden blijft. Doe dit elke dag 10x voor een snel resultaat.

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over de natuurlijk facelift!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 − zes =