Menu Sluiten

Kijk jij ‘s nachts naar de Olympische spelen?

Laatst bijgewerkt op 15 juli 2019

Blijf jij wakker of zet jij je wekker om naar 'onze' sporters in Rio te kijken? Ik niet!

Lekker slapen voor minder rimpels

Mijn slaap is heilig voor me, daarom zal ik mijn wekker niet gauw zetten om naar de sporters te kijken, die zich 4 jaar hebben ingezet om een 'plak' te verdienen. Ik heb hier ontzettend veel ontzag voor, maar zoals ik al zei, mijn slaap is erg belangrijk voor me. Een goede slaap zorgt ook voor een goede huid. Als je slecht slaapt zal dat voor meer rimpels in je gezicht zorgen. En dat wil ik niet! Jij wel?

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

Hormonen

Ons waak- en slaapritme wordt onder andere geregeld door twee soorten hormonen, Cortisol en Melatonine. Simpel gezegd: Cortisol houdt ons wakker en Melatonine maakt ons slaperig. Probeer er dus voor te zorgen dan deze twee hormonen goed hun werk kunnen doen, door overdag voldoende daglicht te krijgen en 's avonds niet te veel kunstlicht.

Tandpasta

Wist je dat zelfs je tandpasta invloed kan hebben op je slaappatroon? In de meeste tandpasta's zit fluor, dit is een afvalproduct uit aluminium en hoopt zich op in onze pijnappelklier (epifyse) en vermindert daardoor de productie van melatonine, het hormoon dat we zo nodig hebben om lekker te kunnen slapen.

Mooie, gezonde en stralende huid

Te weinig slaap is dus niet goed voor je huid, daar is geen twijfel over mogelijk. Hoewel je na een keer een nachtje doorhalen niet direct met extra rimpels wakker zult worden, kan langdurig slaaptekort wel kwaad. Slaap, voeding en het verlagen van stress zijn essentiële voorwaarden voor een mooie, gezonde en stralende huid. Wil je meer informatie over hoe jij een jong en stralend uiterlijk krijgt? Ga dan naar Superstralend Gezichtsfitness en neem contact met me op.

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

Interessant artikel?

Ik zou het geweldig vinden als je mijn pagina over hoe je een jong en stralend uiterlijk krijgt op Facebook liked. Ook een reactie stel ik heel erg op prijs. Ik probeer altijd dezelfde dag nog te reageren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − 6 =