Menu Sluiten

Wat kun je doen in 0,01 seconde?

Laatst bijgewerkt op 15 juli 2019

Churandy Martina hoeft hier niet lang over na te denken: 'ik zou een mooie glimlach op mijn gezicht zetten en de hele wereld blij maken'. En dat ook nog nadat hij vijfde wordt op de Olympische Spelen in de finale van de 200 meter sprint op 0.01 seconde van het brons.

Positieve guy

Ik ben een 'positieve guy' zegt hij in de Telegraaf. Wat een geweldige man vind ik dit! Positief in het leven staan en dankbaar zijn dat je op zo'n hoog niveau mag presteren is zijn levensmotto.

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

Glimlach toveren

Met een glimlach kun je inderdaad de wereld blij maken. Probeer het maar eens: kom je iemand tegen, glimlach dan, het kost je niets en voor iemand anders kan het een groot verschil maken. Ik doe het altijd als ik ga wandelen, ik glimlach en dan zie je opeens ook op het gezicht van de ander ook een glimlach verschijnen. Ik noem het 'een glimlach op iemands gezicht toveren'.

Gezichtsoefening

Ook is het een oefening voor de spieren in je wangen: een glimlach van oor tot oor met je lippen op elkaar. Hou dat 30 seconden vast en 10 seconden los. Doe dit 20-25 keer en je wangen zullen niet gaan hangen! Dit voorkomt hangwangen oftewel hamsterwangen.

Nieuws

Binnenkort komt er een gratis E-book en een online cursus Gezichtsfitness bij Superstralend. Hou het laatste nieuws in de gaten op mijn website.

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

Interessant artikel?

Wat zou jij doen in 0,01 seconde? Een reactie stel ik heel erg op prijs. Ik probeer altijd dezelfde dag nog te reageren! Ook zou ik het geweldig vinden als je dit deelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 − acht =