Menu Sluiten

Lentekriebels

Laatst bijgewerkt op 15 juli 2019

Het is bijna zover, de LENTE is in aantocht. Als de zon schijnt voel je dat de zon al kracht krijgt en daar word ik altijd zo vrolijk van. Ik word er niet alleen vrolijker van, maar ook speelser. Ik wil zelfs wel gaan huppelen, zoals de lammetjes in de wei. Ik voel me ook echt jonger. Dat zijn de lentekriebels.

Serotonine

Zonlicht op je huid zorgt voor extra aanmaak van de neurotransmitter Serotonine en dat zorgt voor dat blije en speelse gevoel.

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

Het zorgt ook voor meer vitaliteit en daardoor worden we ook productiever. De concentratie wordt er beter van en we worden er ook nog eens creatiever van. Genoeg redenen dus om naar buiten te gaan en een lekkere wandeling te maken of pak de fiets in plaats van de auto.

Cadeautje

Ik was afgelopen zaterdag (17 maart) jarig. Ondanks de kou, het was namelijk de koudste 17 maart ooit, kreeg ik toch de lentekriebels en heb een korte video gemaakt met een cadeautje.

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

Superstralend Academy

Binnenkort gaat de Superstralend Academy van start met de eerste workout Gezichtsfitness. Wil jij alvast zien hoe zo’n workout eruit gaat zien? Haal dan snel je gezichtsfitness cadeautje op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × een =