Menu Sluiten

Mannen en botox

Laatst bijgewerkt op 15 juli 2019

Is dat überhaupt een combinatie, mannen en botox? Volgens het laatste nieuws wel. Steeds meer mannen gaan mee in de gekte van er steeds langer jong en stralend uit zien.

Wat is botox?

Botox is een eiwit dat Botulinetoxine heet. Botox legt door middel van injecties de spieractiviteit stil. De zenuw die de spier vertelt wat-ie moet doen wordt geblokkeerd. Hierdoor krijgt de spier geen of weinig informatie en daardoor reageert de spier niet meer. Bij teveel botox is er gevaar op een uitdrukkingloos gezicht, een rare stand van de wenkbrauwen of wallen.

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

Mannen, waarom?

Mannen, waarom zou je botox willen gebruiken als je ook je gezichtsspieren kunt trainen? Vaak is de reden om botox te laten spuiten bij mannen, omdat er vaak tegen ze gezegd wordt: is er iets, je kijkt zo boos? Een norse uitdrukking, dus. Wat zou je daar nog meer aan kunnen doen? Laat me eens even denken… Ja, hoor, ik heb een brainwave.

Een grote glimlach, van oor tot oor

Mannen, zet eens wat vaker een grote glimlach op, van oor tot oor en er zal nooit meer worden gezegd: wat kijk je chagrijnig. Het leuke is dat het ook nog eens niets kost.

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

Wil jij leren hoe je een grote glimlach, van oor tot oor, opzet? Boek dan een workshop voor jou en je collega’s bij SuperStralend en nooit wordt er nog tegen je gezegd: kijk eens wat vrolijker 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien + vijftien =