Menu Sluiten

Nieuwe deuren kunnen open gaan

Laatst bijgewerkt op 15 juli 2019

Zeven jaar hebben we veel weekenden genoten van zon, zee, natuur en vrijheid. En nu hebben we onze stacaravan in Rockanje verkocht. Dit weekend was het zover, het laatste nachtje slapen op ons heerlijk plekje. En genoten hebben we zeker…

Alles nog een laatste keer doen: naar zee, langs het strand wandelen, een latte macchiato drinken in onze favoriete strandtent, waar ze altijd heerlijke lounge muziek draaien. Nog een keer naar Hellevoetsluis, even winkelen en dan eten meenemen van de Chindothai. Nog een keer met lege bakjes gaan wandelen en dan bramen plukken en met overvolle bakjes thuis komen. Zelfs tot laat in de winter en begin lente hebben wij nog bramen in de diepvries.

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

Niet alleen maar leuk

Tot zover 'het hallelujah verhaal'. Het hebben van zo'n stacaravan heeft natuurlijk niet alleen maar voordelen. Het onderhoud, bijvoorbeeld onderhoud van de stacaravan en het tuinhuisje,grasmaaien, onkruid wieden, etc. moet ook gebeuren. Je kunt echt niet het hele weekend op je kont gaan zitten. Nu hoeft dat voor mij ook niet, maar ik wandel of fiets ook heel graag. Bovendien moet je elk weekend weer je tas inpakken en de boodschappen doen en inpakken. Allemaal niet erg, maar na zeven jaar heb ik het wel gezien. Ik ben er wel een beetje klaar mee! Altijd dezelfde omgeving, dezelfde strandtent, hetzelfde strand, hetzelfde dorp.

Verandering

Gelukkig heb ik een man die ook wel van verandering houdt. En wij weten ook dat als de ene deur sluit dat er wel weer een andere deur opent.

En toch was het voor mij wel emotioneel. Je kiest er bewust voor, maar aan de andere kant is het toch ook wel loslaten. Wij hebben er mooie herinneringen gemaakt en die nemen we voor altijd met ons mee.

Wij gaan voorlopig gewoon heerlijk genieten in ons eigen huis en dan zien we wel welke deuren er open gaan voor ons…

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

Slechte gewoontes verandering in gezonde gewoontes

Zo is het ook met je gewoontes. Als je stopt met een slechte gewoonte, kan er een nieuwe, gezonde gewoonte voor in de plaats komen. Bijvoorbeeld als je 's avonds uitgeblust op de bank ploft voor de TV met een zak chips en je hebt daar genoeg van, dan kun je er voor kiezen om te gaan sporten en daarna op de bank te ploffen met een gezonde snack. Dat maakt een groot verschil!

Wil jij ook slechte gewoontes veranderen in goede, gezonde gewoontes? Laat je coachen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × vier =