Menu Sluiten

Een oppepper nodig? Lach!

Laatst bijgewerkt op 15 juli 2019

Lachen is gezond, wordt wel gezegd. En dat is inderdaad zo! Wanneer je lacht, voel jij je vrolijk en ga je even op in het leuke, grappige of mooie moment. Maar lachen doet meer voor je, het geeft je een echte oppepper!

Lachen vermindert stress en verbetert je immuunsysteem

Lachen is de ideale manier om stress te verminderen en om je immuunsysteem een oppepper te geven. Spanning in het dagelijks leven verlaag je door positief te denken, door te relativeren en door het gebruik van humor. Lachen is universeel, elk volk over de hele wereld drukt zich uit met deze emotie. Lachen is een positieve emotie, het verbindt mensen met elkaar, maar ook je lichaam reageert hier positief op. Een positieve instelling en een lach zorgen er ook voor dat:

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

  • je bloeddruk aantoonbaar lager wordt;
  • je immuunsysteem sterker wordt, door te lachen nemen infectie bestrijdende cellen toe;
  • de hoeveelheid stresshormonen afneemt in je bloed;
  • je hart meer zuurstof krijgt en je doorbloeding beter wordt;
  • er meer endorfine vrijkomt, die pijn onderdrukkend werken, maar ook een gevoel van geluk geven;
  • je minder negatief zult denken.

Er valt nog genoeg te lachen

Het is dus niet alleen het moment zelf dat je goed doet, het effect van een lach gaat nog verder. Een lachtip: probeer alles eens letterlijk te zien en te horen. Hoe ziet het er eigenlijk uit als iemand zijn kop in het zand steekt? Oude koeien uit de sloot haalt? Voor paal staat? Fantaseer hier met anderen over, er komen vast de meest grappige ideeën over naar voren! Er valt dus nog genoeg te lachen…

Maak eens het verschil!

Glimlach eens tegen iedereen die je tegen komt. Het kost je niets en het kan een groot verschil maken. Niet alleen voor jou, maar ook voor de ander.

Met Facelicious oefeningen voor het gezicht leer je de spieren van je gezicht te gebruiken, ook de lachspier. Voor een workshop klik hier.

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van SuperStralend, je bent dan steeds op de hoogte van alle activiteiten van SuperStralend, zoals binnenkort komen er bijvoorbeeld een gratis E-book en een gratis minifacelift, een korte cursus, uitgebreide cursus en een VIP cursus. Reden genoeg dus om je voor deze leuke en interessante nieuwsbrief in te schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie + vijftien =