Menu Sluiten

Over Petry

Ik ben Petry Huisman, geboren op 17 maart 1960 in Wildervank, een klein dorpje in de veenkoloniën in Groningen. Na een lange verkeringsperiode ben ik in 1980 getrouwd met Jan Huisman. In 1988 zijn we verhuisd naar Rosmalen en daar hebben wij 2 zoons mogen krijgen: Bas en Robbert.

Mijn werkend leven heb ik altijd op een kantoor doorgebracht, als administratief medewerkster, telefoniste of secretaresse. Totdat ik in 2005 werd ontslagen omdat het slecht ging met het bedrijf waar ik toen werkte. Dat was voor mij het moment om me af te vragen wat ik met de rest van mijn leven wilde gaan doen. Ik sportte toen al 3 x in de week in de sportschool en daar werd ik heel erg blij van. Daarom ben ik de opleiding voor fitness trainer gaan doen en ben gaan werken bij de sportschool waar ik toch al drie keer per week kwam. Zo is de sport echt in mijn leven gekomen en gebleven. Daarna ben ik mij gaan bekwamen op allerlei gebieden, zoals voeding, beweging, ontspanning en mindset.

En nu doe ik alleen nog maar wat ik leuk vind. Pilates- en Powerwalklessen geven, mensen begeleiden op sport- en voedingsgebied als personal trainer. Lezingen en workshops geven over leefstijl, maar ook over de methode Gezichtsfitness. Deze methode Gezichtsfitness heb ik zelf ontwikkeld en is dan ook mijn grote passie. Als ik hier workshops in geef wordt er altijd erg veel gelachen en dit geeft mij enorm veel positieve energie.
Ik schrijf met heel veel plezier artikelen en blogs over gezonde voeding, bewegen, ontspanning en mindset.