Menu Sluiten

Over Superstralend

Superstralend is een platform dat draait om unieke inhoud die te maken heeft met fysieke en mentale gezondheid, je manier van in het leven staan, voeding en ontspanning. Superstralend gelooft dat iedere vrouw er stralend uit kan zien door training van je spieren (ook in je gezicht!), goede voeding, voldoende beweging én ontspanning. Door een goede balans in je leefstijl creëer je een leven met meer geluk. Superstralend helpt je op weg ‘je stralende zelf’ te worden.

Ook lanceert Superstralend eigen gemaakte video’s met oefeningen uit de methode Gezichtsfitness op haar Youtube kanaal. Ook treedt ze regelmatig op in het land met workshops, lezingen en events.
Superstralend inspireert en helpt vrouwen er jong en stralend uit te zien. Ook al hebben ze een druk leven en weinig tijd voor zichzelf.
Superstralend profileert zich als leefstijl merk. Ze gaat de strijd aan met taboes en vrouwelijke struggles.
Dit alles maar met 1 doel: Vrouwen bewust maken van het feit dat ze goed zijn zoals ze zijn.

“Superstralend verandert de manier waarop vrouwen naar zichzelf kijken. Ze gaan weer in zichzelf geloven.”

Vanuit het hart
Superstralend werkt altijd vanuit het hart. Dat wil zeggen dat ze ‘dicht bij zichzelf blijft’ en alle vrouwen stimuleert en enthousiasmeert dat ook te doen. Jezelf mogen en kunnen zijn is van groot belang om lekker in je vel te zitten en dat ook uit te stralen.

Kernwaarden
Superstralend heeft kernwaarden van waaruit altijd wordt gewerkt. Superstralend is positief, oprecht, respectvol, eerlijk, motiverend, objectief, inspirerend, vernieuwend en staat altijd open om te leren van anderen.