Menu Sluiten

Pilatix Pilates Online

Vind jij een gezond en sterk lichaam belangrijk, maar heb je geen mogelijkheid om wekelijks op een vast moment ergens aanwezig te zijn? Of passen groepslessen niet bij je en bepaal je liever je eigen tempo, in een voor jou vertrouwde omgeving? Lees dan snel waarom Pilatix Pilates Online echt iets voor jou is!

Pilates biedt veel voordelen:

  • Pilates vermindert stress
  • Je houding wordt verbeterd
  • Het zorgt ervoor dat je lichaam sterker wordt
  • Met pilates werk je aan je flexibiliteit en je balans

Pilates lessen online, hoe werkt dat?

Met Pilatix Pilates Online kun je pilates lessen volgen, waar en wanneer het jou uitkomt. Erg geschikt voor jouw drukke leven, voor als je wisselende werktijden hebt of als je op reis of op vakantie bent! Elke maandag komt er een nieuwe les online. De Pilates oefeningen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Over de docent

Ik ben Petry, professioneel pilates instructeur in Rosmalen. Wekelijks geef ik meerdere groepen les ‘in de echte wereld’. Je krijgt dus de kwaliteit en persoonlijkheid van een vaste, professionele instructeur zónder dat je ergens naartoe hoeft en daar op een bepaalde tijd moet zijn.

Wat mensen zeggen over de pilates lessen van Superstralend:

Door de duidelijke instructies, Petry’s warm welkom en haar stralende glimlach, stelt ze iedereen direct op hun gemak, waardoor je je goed kan focussen op de oefeningen. Het is niet voor niets, dat sommige cursisten al jaren Pilates volgen bij Superstralend.

Groetjes,
Marielle

De pilates lessen worden goed gegeven
Petry geeft gevarieerd en professioneel les, vaak met een humoristische knipoog.
Kortom ik ben blij dat ik ervoor gekozen heb om bij Petry pilates lessen te nemen

Groet,
Thea

Denk jij nu: “Ja, ik wil pilates lessen online volgen!”

Je kunt je hieronder inschrijven. Na inschrijving krijg je toegang tot de Pilatix Pilates Online omgeving. Hier verschijnt wekelijks een nieuwe Pilates les.

Actie: Schrijf nu in en krijg je eerste maand voor 1 euro!

Om te ervaren of het online volgen van pilates lessen iets voor jou is, krijg je de eerste maand voor maar 1 euro. Na de eerste maand is je investering in een gezond en stabiel lichaam slechts 9,99 per maand.

9,99 per maand!? Dat is toch veel te laag?

Ja, de pilates lessen, het persoonlijk advies en de tips die je van mij krijgt, zijn inderdaad veel meer waard. Je betaalt omgerekend nog geen 2,50 voor elke nieuwe les die verschijnt. Oftewel: je krijgt veel waarde voor een laag bedrag!

Wat voor mij van veel hogere waarde is? Jouw gezondheid.

Mijn missie is om iedereen die zich lekker in zijn of haar vel wil voelen daar de mogelijkheid toe te bieden. Daarom heb ik er bewust voor gekozen om tijdelijk een tarief van 9,99 te rekenen. Een kleine investering in je fysieke én mentale gezondheid. Pilates vermindert niet alleen stress, het helpt je letterlijk en figuurlijk beter in je vel te zitten.

Alle voordelen van Pilatix Pilates Online op een rij

  • Als je nu inschrijft, krijg je de eerste maand voor maar 1 euro
  • Pilates lessen volgen in je woonkamer, of waar je maar wil
  • Zet een les aan wanneer het jou uitkomt. Doe mee in je eigen tempo
  • Professionele instructeur die elke week meerdere groepen lesgeeft
  • Introductie-actie: je betaalt slechts 9,99 per maand
  • 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie

Inschrijven voor Pilates Online

Word lid en train mee met Petry!

Door je in te schrijven geef je een machtiging af. De eerste maand vanaf de datum van inschrijving kost slechts 1 euro. Daarna zal Mollie Payments in opdracht van Superstralend elke periode op de dag van inschrijving het termijnbedrag van je rekening afschrijven. We verwachten het absoluut niet, maar laat het ons binnen 30 dagen weten als je niet tevreden bent. We annuleren je abonnement en je krijgt jouw volledige aankoopbedrag terug.