Menu Sluiten

Gezichtsfitness voor een jong en stralend uiterlijk

Als jij in de spiegel kijkt, wat zie je dan? Beginnende rimpels en kraaienpootjes? Of merk je dat je wangen een beetje slap beginnen te worden? Dat is het begin van de veroudering van je huid. Maar maak je geen zorgen. Gelukkig kun je dit proces op een hele leuke, eenvoudige en betaalbare manier vertragen. Net als het doen van oefeningen voor een platte buik of gespierde billen, kun je ook oefeningen doen voor een strakker gezicht. Bovendien is deze vorm van fitness erg komisch; lachsalvo’s zijn gegarandeerd! Lachen zorgt ervoor dat er gelukshormonen in je lichaam vrij komen. Hierdoor ga jij je heerlijk voelen en ook dat straal je uit.

De voordelen van Gezichtsfitness

  • Een facelift zonder injecties of te snijden.
  • Door de spieren in het gezicht te trainen worden ze sterker; dit heeft een liftend effect.
  • Vertraagt het ontstaan van rimpels, kraaienpootjes en hangwangen.
  • Gezichtsoefeningen zorgen voor een betere doorbloeding in je huid. Hierdoor gaat de huid er stralend uit zien.
  • Bevordert de aanmaak van collageen; dit verstevigt de huid.

Hoe weet ik dat Gezichtsfitness werkt tegen huidveroudering?

Ik ben Petry van Superstralend Academy en oefen al meer dan 10 jaar dagelijks mijn spieren in het gezicht. Bijvoorbeeld in de file, voor de stoplichten, in bad, voor of na het tandenpoetsen of in de rij bij de supermarkt. Mijn bedrijf heet Superstralend, omdat je dat wordt van de gezichtsoefeningen. Het is niet alleen goed voor je spieren en je huid, maar ook voor je stemming: je wordt er namelijk vrolijk van!

Onderzoek toont aan dat gezichtsoefeningen een positief effect hebben. Hier lees je er meer over. Door elke dag 30 minuten te oefenen, 20 weken achter elkaar, ga je er gemiddeld zo’n 3 jaar jonger uit zien.
Dit heb ik zelf ook gemerkt. Meestal schatten mensen mij toch wel een jaar of 5 jonger; voor mij het beste bewijs dat Gezichtsfitness werkt!

Wat biedt de online training?

  • Praktische oefeningen & inspirerende leefstijltips
  • 12 online video’s met heldere uitleg
  • Vrijheid: train wanneer het jou het beste uitkomt
  • Anti-aging op natuurlijke wijze
  • Een lach op je gezicht

Pak je (eerste) rimpels aan met een gratis gezichtsoefening.

Haal het beste uit jezelf en begin met trainen. Vul hieronder je email-adres in om de online video te ontvangen. Dit kost niks en verplicht je nergens toe.

Jouw gezicht wordt weer jong en stralend met Gezichtsfitness. Je ontvangt van mij een mooie aanbieding als Superstralend Academy opent. Wil je deze aanbieding niet ontvangen, dan meld je je net zo makkelijk weer af onderaan de e-mail.