Menu Sluiten

Schrik jij van je rimpels?

Laatst bijgewerkt op 15 juli 2019

10 jaar geleden keek ik in de spiegel en dacht ik, ik wil iets gaan doen aan die rimpels in mijn gezicht. Ik wist zeker dat ik geen botox of fillers wilde gaan gebruiken. Ik hou namelijk niet van dingen in mijn lichaam spuiten, waarvan ik niet weet wat ze gaan doen in mijn lichaam.

Gezonde leefstijl

Ik ben vroeger namelijk best wel erg en lang ziek geweest. Nu heb ik dat helemaal onder controle door een gezonde leefstijl. Gezond eten, bijvoorbeeld veel groente, voldoende water drinken en lekker veel bewegen.

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

Gezond en vrolijk

Nu wil ik dat heel graag zo houden, dus daarom zal ik er alles aan doen om gezond en vrolijk te blijven. Voor mij betekent dat o.a. geen vreemde dingen in mijn lichaam stoppen, zoals botox en fillers om rimpels te voorkomen of weg te werken. Om dezelfde reden zal ik ook nooit een tattoo nemen.

Rimpels, wat zeggen ze?

De rimpels die we krijgen in de loop van ons leven zegt veel over wie we zijn en wat we hebben meegemaakt. Iedereen maakt leuke en minder leuke dingen mee en dat tekent zich af op ons gezicht. We zijn geen onbeschreven blad meer.

Als je dus geen rimpels hebt, klopt er iets niet. Dan heb je waarschijnlijk een facelift gehad of botox laten spuiten.

Gezichtsfitness

10 jaar geleden dacht ik dus, ik ga iets aan die rimpels doen. Dat 'iets' is gezichtsfitness geworden. De rimpels verdwijnen er niet echt van, maar ze worden wel zachter en minder diep. Je huid gaat er van stralen en hangwangen en overhangende bovenoogleden worden sterk verminderd of voorkomen.

Beste beslissing ooit

10 jaar geleden heb ik de beste beslissing ooit genomen door te beginnen met gezichtsfitness tegen mijn rimpels. Nu op mijn 58e zie ik er nog steeds goed en stralend uit, geen hangwangen of overhangende bovenoogleden. Uiteraard wel wat rimpels, maar dat hoort bij het leven. Ik leef namelijk intens en hou heel erg van het leven.

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

Wil je meer weten over gezichtsfitness voor je rimpels? Ga naar mijn Youtube kanaal voor verschillende oefeningen.

Ook kun je al vast een gezichtsfitness oefening en tip ontvangen als voorproefje voor de training gezichtsfitness die binnenkort online komt bij Superstralend Academy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 + acht =