Menu Sluiten

Stralend jezelf zijn!

Laatst bijgewerkt op 15 juli 2019

Dit staat onder mijn logo: STRALEND JEZELF ZIJN! Dit hebben we ooit bedacht, mijn team en ik. We vinden het nog steeds een heel mooi zinnetje. Maar hoe doe je dat dan?

Door iedereen leuk gevonden worden

Ik ben in het verleden zeker niet altijd mijzelf geweest. Ik vond het heel belangrijk dat iedereen mij leuk vond. Dus wrong ik mijzelf in heel veel bochten om leuk gevonden te worden. En dat viel niet mee, dat kost veel energie. Het is namelijk niet mogelijk. Je kunt niet door iedereen leuk gevonden worden. En is dat erg? Ik vind NU van niet. Ik doe wat ik doe en als je het leuk vindt, TOP! Vind je het niet leuk, jammer!

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

Lachen om je eigen grappen

Het belangrijkste is toch wel dat je jezelf leuk vindt. Je bent 24 uur met jezelf, dan is het toch wel handig als je jezelf ook een beetje leuk vindt. Mijn vader, en ik ook, hebben de neiging om heel hard om onze eigen grappen te lachen. Nou, dan vind je jezelf toch echt wel heel leuk! Lees hierover ook mijn blog over zelfliefde.

Zorgen voor anderen

Ook als je voor anderen zorgt is het belangrijk dat je jezelf niet kwijtraakt. Cijfer jezelf niet weg. De belangrijkste relatie is de relatie die je met jezelf hebt. Vooral vrouwen hebben de neiging om zichzelf te vergeten. Zorg voor de kinderen, huishouden, koken, familie, relaties. En wanneer kom jezelf aan de beurt? Zorg voor genoeg ME-time. Dan kun je ook een leuke moeder, vrouw, dochter of vriendin zijn.

Kies voor jezelf

Als je voor jezelf kiest, zul je merken dat je leven een stuk leuker wordt. Accepteer jezelf helemaal, met alle oneffenheden, rimpels en rondingen. Daar word je namelijk blij van. En een blij mens heeft echt een leuker leven.

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

Blij word je ook van Gezichtsfitness! Wil jij leren hoe je gezichtsfitness oefeningen doet? Je kunt nu al de eerste online training Gezichtsfitness kopen! Deze training gaat € 239,- kosten, maar in de voorverkoop kost deze training € 99,- tot 1 mei 2018. Pak nu je kans voor jouw eigen me-time.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 18 =