Menu Sluiten

Een superstralende dag in een plog

Laatst bijgewerkt op 15 juli 2019

Een plog is een verzameling van foto’s van een dag, het laat zien wat je die dag hebt meegemaakt.

Een van de makkelijkste manieren om je verhaal ánders te vertellen.
Het woord plog is een samensmelting van de woorden Photo Log.

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

Een superstralende dag

Het begon al op zaterdag 7 oktober met een artikel in het Brabants Dagblad over mijn workshop Gezichtsfitness op zondag 8 oktober bij Gezond Den Bosch. De journalist was zo gecharmeerd van ons telefonisch gesprek dat hij echt zou proberen om aanwezig te zijn bij de workshop.

Op zondag (!) om 7 uur opstaan en me gereed maken om naar de dag van Gezond Den Bosch te gaan. En nog even bedenken: doe ik mijn groene jurk wel of niet aan… (twijfelkont ben ik toch). Ik ga wel eerst ontbijten en beslis later.
Ik start wel met een gezond ontbijt, zodat ik de hele ochtend en een gedeelte van de middag genoeg energie heb.

Nog even goed voorbereiden op de workshop en dan kan ik gaan. En ik moet me nog aankleden: wel of geen groene jurk?

Goed voorbereid en met groene jurk ga ik met goede zin de auto in en rijd naar Den Bosch. Aangekomen is het nog even zoeken waar mijn tafel staat. Maar heb het gevonden en mijn spullen uitgepakt en de tafel mooi ingedeeld. Ik sta naast een lieve dame die opruimcoach is, heel gezellig!

Om 12.00 uur is het zover, ik mag de workshop Gezichtsfitness geven. Gertruud komt naar mij toe en zegt dat de journalist er is, met fotocamera! Spannend… Kom ik bij de zaal waar ik de workshop ga geven, zijn er geen mensen, behalve de journalist. Gelukkig is Anja er en die gaat wat mensen optrommelen. Pfff… toch nog 8 mensen voor de workshop. Er was ook nog een team aan het filmen, dus aandacht genoeg. De deelnemers aan de workshop vonden het leuk en leerzaam. Ook werd er gezegd dat het bewust worden van de spieren in je gezicht erg goed was.

’s Middags is er ook nog tijd voor gekkigheid!

Leuke gesprekken gehad met mooie mensen. Het is wel vermoeiend zo’n hele dag staan en gesprekken voeren en een workshop geven.

Gelukkig toen ik thuis kwam kon ik even heerlijk met de voeten omhoog met een lekker roseetje erbij. En mijn man ging een heerlijke Pad Thai voor mij halen.

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

En dat was weer zo’n geweldige dag uit het leven van Petry van Superstralend.

Wil jij nu ook zo’n leuke workshop boeken voor een vriendinnendag, verjaardag, vrijgezellendag, bedrijfsuitje, dat kan. Stuur me een e-mail!

En laat mij weten wat je van zo’n plog in je blog vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − een =