Menu Sluiten

Volg je hart, want dat klopt

Laatst bijgewerkt op 15 juli 2019

Altijd als ik deze zin zie, denk ik weer terug aan de tijd toen ik bij de sportschool werkte. Ik werkte er al 7 jaar met heel veel plezier bij , maar toen kwam mijn man thuis met een aanbod om een webshop in babykleding over te nemen. En natuurlijk wilden we dat samen gaan doen. Toen heb ik naar mijn hart geluisterd en heb mijn baan opgezegd.

Onbegrepen

Niemand begreep er iets van. Je gaat toch zeker niet je vaste baan opzeggen voor zo’n avontuur? Jawel, ik dus wel. Wij gingen samen het avontuur aan.

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

Maar als jij je hart volgt wil dat niet zeggen dat andere mensen dat kunnen begrijpen. Hierdoor zullen er zogenaamde vrienden uit je leven verdwijnen en andere mensen weer in je leven verschijnen.

‘Mijn ding’

Na een tijdje werd mij duidelijk dat het alleen maar achter de computer contact met mensen hebben toch niet zo ‘mijn ding’ was en ben ik gaan studeren om Gewichtsconsulente te worden. Hierbij begeleid ik mensen op hun pad om naar een gezond en vooral ook stabiel gewicht te gaan. Dit is zeker wel ‘mijn ding’.

Na een tijdje hebben we de webshop weer verkocht en ben ik me gaan specialiseren in Gezichtsfitness, Pilates, Power Walking, Personal Training, Gewichtscoach.

En nu doe ik alleen nog maar ‘mijn ding’. Ik doe alleen maar wat ik leuk vind en dan begint het te stromen. Leuke dingen komen er op mijn pad. Soms komt er iemand die wil 10 lessen privé Pilates of iemand die wil 10 lessen Personal Training of een privé sessie Gezichtsfitness. Zo leuk allemaal om te doen. Daar word ik blij van.

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

Blijf je hart volgen, dan gaat het vast ook langer mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen + 8 =