Menu Sluiten

De waarheid over de methode Gezichtsfitness

Laatst bijgewerkt op 15 juli 2019

Over veroudering en oefeningen voor het gezicht bestaan veel misverstanden. Er zijn mensen die naar mijn Youtube-kanaal kijken en dan 2 weken wat oefeningen gaan doen. Ze denken dan dat ze na 14 dagen al geweldige resultaten behalen. Ik kan je vertellen dat het zo niet werkt, helaas…

Geduld

Het kost namelijk tijd om Gezichtsfitness te laten werken en voordat je resultaat ziet. We verouderen dagelijks en elke dag vechten we tegen het verouderingsproces. Sommige dagen zien we er geweldig uit en andere dagen vermijden we de spiegel. Ook ik heb van die dagen!

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

Mindset

Als je de methode Gezichtsfitness gebruikt, ga er dan helemaal voor. Als je de oefeningen ‘een beetje’ doet, krijg je ook ‘een beetje’ resultaat. Als je jouw spieren traint, denk dan ook aan deze spieren.

Training

Ik krijg vaak vragen van vrouwen die tussen de 50 en 65 jaar zijn. Ze vragen dan: die gezichtsoefeningen werken niet voor mij, hoe kan dat?

Als je op je 55e begint met deze fitnessoefeningen, wat is je verwachting dan? Het is niet hetzelfde als een facelift of botox-injecties. Het is namelijk geen snelle oplossing, het is training!

Als je naar de sportschool gaat, duurt het ook enkele maanden voordat je resultaat ziet. Als je 50 of 60 jaar bent gaat het nu eenmaal langzamer, je lichaam heeft meer tijd nodig.

Ook als ik zelf train met mijn Gezichtsfitness-methode gaat het op en neer. Geen dag is hetzelfde, het is zoals het is…

Reclames

Als je TV kijkt en je ziet een model een crème smeren en opeens ziet ze er geweldig uit, zonder rimpels, realiseer je dan dat deze commercial nep is. Ook in tijdschriften en op social media worden foto’s volop bewerkt. Alle mooie dingen die ze beloven in dat soort reclames, daarvan denk je wellicht: ‘Dat is te mooi om waar te zijn’. Zo is het dan ook precies: te mooi om waar te zijn.

Botox en Facelifts

Botox kun je niet oneindig blijven spuiten zonder schadelijke gevolgen. Ook een facelift brengt risico’s met zich mee. We kennen allemaal wel voorbeelden van bekende mensen die er enorm spijt van hebben, omdat ze hun gezichtsuitdrukking zijn verloren of ontevreden zijn over het resultaat. Met de methode Gezichtsfitness blijft je gezicht er natuurlijk uit zien. En dat op betaalbare en verantwoorde wijze.

Methode Gezichtsfitness

Als je begint met Gezichtsfitness is het belangrijk dat je eerst de techniek gaat beheersen en de oefeningen gaat leren. Hierna pas je de methode in je dagelijkse ritme toe.

Wees realistisch. Je kunt niet verwachten dat je na een half jaar trainen er opeens uitziet als iemand van 25 of 30 jaar, maar wel vitaler en gezonder. Zelf ben ik 58 jaar, ik ben geen 20 meer, mijn spieren en huid zijn deels uitgezakt. Toch heb ik de afgelopen 10 jaar het verouderingsproces kunnen vertragen dankzij Gezichtsfitness.

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

Als je start met trainen, merk je wel direct dat je gezichtspieren weer energiek en sterk worden.

Laat me weten wat jij doet om het verouderingsproces te vertragen.
Doe je de gezichtsoefeningen die op mijn Youtube-kanaal of Facebookpagina staan?
Heb je al resultaat? Wat is jouw favoriete plek om je gezichtsspieren te trainen?
En heb jij ze in je dagelijkse ritme kunnen invoeren?

PS. Wist je dat er binnenkort een volledige training van de methode Gezichtsfitness online komt inclusief leefstijltips? Wil je alvast een voorproefje? Klik dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf − een =