Menu Sluiten

Ben ik wel goed genoeg?

Laatst bijgewerkt op 15 juli 2019

Afgelopen week mocht ik plotseling een Workshop Gezichtsfitness geven voor 14 mannen en 3 vrouwen van een bouwbedrijf. Op maandag kreeg ik de opdracht en op woensdagmiddag was de bijeenkomst.

Uit ‘de bouw’

Ik geef deze workshops al enige jaren, maar bijna altijd voor vrouwen en soms zit er een ‘verdwaalde’ man in de zaal. Deze keer was het dus anders, vooral veel mannen, en dan ook nog eens uit de bouw!

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

Dan gaan bij mij de stemmetjes in het hoofd aan het werk. ‘Kan ik dit wel?’ en ‘Vinden die stoere mannen uit de bouw mijn workshop wel leuk?’ Gelukkig kon ik rustig blijven en mijzelf toespreken: Wat een onzin, deze mensen willen gewoon een leuke middag en dat ga jij ze geven!

Natuurlijk was het ook heel erg leuk. Ze hebben ongelofelijk veel gelachen en heel goed meegedaan. Er zat wel zo’n ‘mopperaar’ in de zaal die meteen riep: ‘Je denkt toch niet echt serieus dat ik dat ga doen?’, toen we begonnen met de ‘omarmoefening’. Uiteindelijke deed hij dus ook gewoon mee. In de video kun je zien hoe leuk de workshop was.

Onzekerheid

Gek is dat toch, als er iets anders is wordt ik opeens weer onzeker. Gelukkig kan ik daar tegenwoordig gemakkelijk overheen stappen en er toch een leuke workshop van maken. Vroeger was ik heel erg onzeker en durfde ik eigenlijk niet zo heel erg veel. Tegenwoordig sta ik gerust voor een zaal van 100 vrouwen die ik dan heerlijk laat lachen en een heel erg leuke middag of avond bezorg.

Vrijdag Video

Deze week werd ik dus weer even met mijn onzekerheid geconfronteerd en daarom ging ik vrijdag totaal uit mijn comfortzone door de Vrijdag Video op te nemen zonder make-up. Dat is voor mij toch wel ‘een dingetje’. Ik ga eigenlijk nooit de deur uit zonder make-up. Behalve als ik ’s morgens ga wandelen, zo vanuit mijn bed de natuur in, heerlijk!

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

Kijk de video hier en doe weer mee met de oefening! Ga ook maar eens lekker uit je comfortzone, dat voelt naderhand best wel lekker…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 + 1 =