Menu Sluiten

Yoghurt tegen rimpels

Laatst bijgewerkt op 15 juli 2019

Een masker met Yoghurt? Goed voor je huid. Maar wist je ook dat je die eenvoudig zelf maakt? Lekker goedkoop én heel effectief. Zo kan een yoghurtmasker puistjes voorkomen, zorgen voor een stralende teint en rimpels tegengaan.
Yoghurt bevat allerlei stofjes die goed zijn voor je huid. Of je nu rimpels wil tegengaan of je huid wilt hydrateren…

Hallo stralende teint!

Een yoghurtmasker helpt je een stralender gezicht te krijgen. Dat komt door de proteïne en vitaminen die yoghurt bevat. Die voeden je huid waardoor je een gezonde en stralende teint krijgt.

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

Rimpels op de lange baan

Yoghurt bevat melkzuur. En dat zorgt voor hydratatie. En een gehydrateerd gezicht ziet er nu eenmaal een stuk frisser uit. Bovendien gaat het melkzuur in de yoghurt huidveroudering tegen. Zo stel je die fijne lijntjes of rimpels nog even lekker uit.

Puistjes? Weg ermee

Last van puistjes? Ook dan is het verstandig yoghurt op je gezicht te smeren. Yoghurt bevat zink. Dat werkt ontstekingsremmend en vermindert de productie van olie door kliertjes in je huid. Melkzuur verwijdert dode huidcellen en voorkomt verstopte poriën.

Opstaan met een frisse blik

Heb je weleens last van donkere kringen onder je ogen? Smeer er dan wat yoghurt op. De vitamine K zorgt ervoor dat ze verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Yoghurt als ultieme aftersun

Nog een laatste tip voor in de zomer. Rood huidje door de zon? Pak de yoghurt erbij! Het verzacht je huid en heeft een verkoelend effect. Het zink in de yoghurt gaat roodheid tegen en zorgt ervoor dat de natuurlijke oliën in je huid weer in balans komen.

Bestrijd je Rimpels.

Blijf er zo lang mogelijk jong en stralend uitzien met deze vijf eenvoudige principes.

Samen met Gezichtsfitness zijn yoghurt maskers geweldig in de strijd tegen rimpels, hangwangen, overhangende bovenoogleden, etc. Dit zijn allemaal tekenen van veroudering. Dus waar wacht je nog op? Ga naar de supermarkt en ga aan de slag met de oefeningen van SuperStralend.

Kijk voor meer inspiratie op facebook of op Youtube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × twee =